Welkom bij de betere herenkapper van Eindhoven

Bent u (of jij) op zoek naar een herenkapper in Eindhoven waar met aandacht wordt geknipt in een ontspannen sfeer? Dan zit u bij ons goed; we bespreken met u het gewenste kapsel, en gaan pas aan de slag als we zeker weten wat de wensen zijn. We adviseren en voeren uit, maar u blijft baas over eigen haar!

 

Ook kinderen zijn bij ons welkom, daar maken we nét zo veel werk van als van een volwassene. Kinderen voelen zich snel bij ons thuis, ze voelen dat ze meetellen en dat er ook naar hen geluisterd wordt (en de ChuppaChup-lolly – met uw toestemming – na het knippen vinden ze meestal ook geen bezwaar).

 

We knippen alleen nog maar op afspraak. 

Het kan voorkomen dat u te vroeg bent of dat wij minimaal uitlopen, in dat geval moet u even wachten. Als wachtverzachter hebben we Wifi, een krant en een gezellige sfeer.

Aandacht en verzorging tot in de puntjes bij Bevers, dé herenkapper van Eindhoven

Het kan moeilijk zijn om een goede herenkapper te vinden. In gemengde salons ligt de nadruk toch vaak op de vrouwelijke klant; het knippen van heren lijkt er soms als een bijverdienste te worden gezien. Bij Herenkapsalon Bevers is dat anders. In onze no-nonsense salon nemen we de tijd, hebben we aandacht voor de klant én zijn haar en heeft u geen last van ingestudeerde (verkoop-)praat.

Maak een afspraak

De diensten in onze kapsalon

Wassen
Uw haar laten wassen? Fris voor het knippen, vrij van losse haren er na.

 

Knippen
We knippen het haar naar úw wens, met desgevraagd tips over het dagelijks in model houden van uw kapsel.

 

Föhnen
Kiest u ervoor om uw haar aan de lucht te laten drogen? Of laat u het liever in het juiste model föhnen? Aan u de keus, en voor de gebruikte gel wordt niets gerekend.

 

Baard knippen
Een baard in model brengen gebeurt bij ons nauwkeurig en sluit aan bij de vorm van uw gezicht. In lengte verlopend; met strakke belijning of een vloeiende overgang van huid naar baard. Het verschil met "thuis doen" zal u zeker opvallen, ook doordat de baard langer in model blijft!

Tarieven

 • Normaal

  € 23,-

 • Kind t/m 12 jaar

  € 19,-

 • 65-plus

  € 21,-

 • Student

  € 21,-

 • Baard

  € 13,50

 • Halve baard

  € 9,50

 • Föhnen

  € 2,50

 • Wassen

  € 3,-

Een afspraak maken? Bel ons via 040 - 211 04 97 of kijk op de contactpagina.

Heezerweg 157,

5614 HD Eindhoven

040 - 211 04 97

Neem contact op